gemeente

Inhoudsopgave
gemeente
Standpunten verkiezingen
Alle Pagina's

De Zaanse politiek heeft in de raadsperiode 2006-2010 verschillende besluiten genomen.
Onder leiding van wethouder P. Keijzer heeft het college rigoureus de afspraak met de bewoners van Nauerna onderuit geschopt.  Met valse argumenten, met het uiten van onwaarheden en met het achterhouden van juiste informatie is de gemeenteraad meerdere malen op het verkeerde been gezet.

De rechter heeft geoordeeld dat de gemeenteraad niet goed was geïnformeerd, maar het college heeft daarna brutaalweg haar weg willen vervolgen.  Wij zijn blij te hebben bemerkt dat onze argumenten na jarenlang aanbieden van de juiste informatie aan de gemeenteraad steeds meer op waarde zijn geschat en dat de laatste twee voorstellen van de wethouder om een hernieuwd besluit te nemen niet zijn aangenomen.  Deze zijn uitgesteld naar de toekomst en na de verkiezingen hebben we nu te maken met een nieuwe gemeenteraad.

Tot onze vreugde is de eerdere meerderheid voor uitbreiding in een minderheid is veranderd.  Wij verwachten dan ook dat Zaanstad zich uiteindelijk weer neerlegt bij de afspraak om nu de vuilstort te sluiten en er een groot recreatiegebied op aan te laten leggen.  
Banner